back from Vegas
Door: estherindenieuwewereld
Blijf op de hoogte en volg Esther
20 Oktober 2010 | Verenigde Staten, Flagstaff
Er is alweer een week voorbij, en ik heb heerlijk gewerkt en gefeest.
De roadtrip naar sedona ging niet door.
We waren te laat met het huren van een auto. Desalniettemin (fijn om weer Nederlands te 'spreken') hadden we het fantastisch. Tijd om rustig de was te doen en 's avonds naar het observatorium te gaan. daar hebben we onder andere Jupiter gezien, met al zijn manen en zelf wolken. dat was cool.
Maandag vertrok ik naar de Grand Canyon, voor behoorlijk saai werk. Het uitzicht maakte echter veel goed.
Ik heb aarde van rots geschept met een tuinschepje om een met uitsterven bedreigde plant te laten groeien. Ik heb onkruid weggehaald op een parkeerplaats en getuinierd op een voormalige weg.
Mindblowing...
Gelukkig gingen we elke avond iets doen.
Naar een uitzichtspunt, een ijsje halen, zonsondergang aan de rand van de grand canyon volgen enz. De laatste avond zijn we naar het Recreation Center gegaan. Daar kon ik internetten en ook pianospelen voor het eerst! Geweldig. Voor 10 minuten even van de wereld.
Toen we terugkwamen van het project bleek dat alle volunteers geplaatst waren in een van de huizen van de organisatie. Ik ben nu in Cedarhouse. Heel gezellig.
De volgende dag gingen we met 11 jongens en 3 meisjes op roadtrip naar Vegas.
Twee nachten in Vegas, wat kan ik zeggen. Casino's, neonlicht, en veel vrouwen. Gister zijn we teruggekomen en 's avonds bij wijze van afsluiter naar Jackass 3D film gegaan.
Vandaag pak ik m'n spullen want morgen vertrek ik voor 8 dagen naar Zion om daar Revegetation te doen. Het schijnt geweldig daar te zijn.
Tot over wat langer!
Liefs
20 Oktober 2010 - 10:27
Anne:
Heee Lieve esther!
veel plezier in Zion =) de foto's zijn leuk!!!
Liefss, xxxxxxx -
20 Oktober 2010 - 11:04
Liby Coenen:
Stoer Esther, je bent ineens bijna geen tiener meer maar een volwassen zelfstandige vrouw. Wat gaat dat snel, zo nog in de schoolbanken en nu al je eigen weg vinden.
Veel plezier en denk eens aan je docente Ned.
gr. Liby -
20 Oktober 2010 - 19:22
Dick:
Hey Esther,
Ontzettend leuk om jouw verhalen te lezen. Na de eerste had ik het slechts diagonaal gelezen, maar nu heb ik even de tijd genomen. Wel een tegenstellingen zeg, Vegas en Jackass en dan weer uitstervende plantjes redden!
Houd ons op de hoogte en de komende week veel plezier in Zion.
Groeten van Dick & Jacinta.
22 Oktober 2010 - 09:05
Nina:
Hee Esther
Je verhalen klinken echt heel leuk. Supper gaaf!
Heel veel plezier nog!!
xxxx -
26 Oktober 2010 - 21:13
Oma Nass:
Ik heb net je foto's bekeken en ik ben trots op zo'n kleindochter!
Ik wens je het aller beste, gezondheid en 'n dikke kus van Oma!
ps. Bedankt voor je kaart!